Nöjda användare

Dela med dig av dina upplevelser

GrowAgain har redan fått en rad nöjda användare, både män och kvinnor i olika åldrar. Här delar några av dem med sig av sin upplevelse av GrowAgain. Testa du med! Vi vill gärna höra även din historia. Hör av dig till oss och berätta hur GrowAgain har påverkat ditt hår.

”Efter två ganska täta graviditeter har håret onekligen tagit stryk. Hormoner, vaknätter och stress har satt sina spår och de spretiga tussarna i tinningarna talar tyvärr sitt tydliga språk. Men bara efter några veckor med GrowAgain var håret mycket starkare, tjockare och friskare! Sprayet är superenkelt att använda och lämnar absolut ingen läskig hinna på håret. Och vitaminerna är ju bara en life saver! Ja, eller hår saver i alla fall.”

Krizz Lowélion, skönhetsredaktör Lyko.com

”Jag har svårt att minnas att använda det varje dag. Har ställt det i duschen men jag skyller på två små barn, haha. När jag väl använder det är det VÄLDIGT lätt att använda, doftar och känns ingenting vilket är en OERHÖRD fördel. Tycker att de dagar jag använt serumet är nog håret lite ”gladare”.”

Anna

 

”Mitt hår har växt otroligt fort under användning av kosttillskottet, jag upplever även mina ögonfransar växt snabbare och blivit lite längre!”

Emelie

Håret känns fylligare

”Jag har alltid haft problem med tunt hår. Under mina 44 år har det fina, flygiga och lite kraftlösa håret inte tillfört speciellt mycket. Jag har alltid haft en kort frisyr då det gärna blir en ännu tunnare känsla när det växer lite längre. Men sen jag började med Grow Again så har jag en annan känsla. Håret känns fylligare och känslan kommer direkt vid första användning av serumet, det ger en bra och naturlig stadga till håret och hårstråna upplevs tjockare. Håret upplevs inte behandlat eller som om jag har produkter i, utan skapar bara en känsla av självförtroende som jag inte haft kring mitt hår tidigare. Min frisör kommenterade att det var en skillnad på helheten på håret.

Jag använder serumet varje dag och i kombination med tabletterna som jag tagit under några veckor nu så tycker jag att håret mår bättre och att jag tappar mindre hår. Nu önskar jag bara att serumet kommer i en större förpackning.”

Gabriella

GrowAgain hårserum och GrowAgain kosttillskott

Redan efter två veckor märkte jag en stor skillnad!

”För några månader sen började jag tappa oerhört mycket hår.  Jag tog tester hos läkaren men inga fel upptäcktes. Det enda jag kunde koppla det ökade håravfallet till var stressen. Jag fick då möjligheten att testa GrowAgain tabletter och serum. Jag började direkt att äta två tabletter varje dag samt spraya ca 8 spray i hårbotten. Redan efter två veckor märkte jag en stor skillnad! Jag tappade betydligt mindre hår och det började äntligen kännas som vanligt igen.

 

Idag har jag använt GrowAgain i nästan 4 månader och jag tycker att håret växer betydligt snabbare och man ser tydligt hur det har börjat växa ut mer hår. Jag kan inte vara mer nöjd!”

Erika Henevall