Om GrowAgain

GrowAgain vårdande produkter vid håravfall

GrowAgains hårprodukter är utvecklade och tillverkade i Sverige med en unik kombination av näringsämnen för ett hälsosamt hår och hårbotten. Produkterna är lämpliga för både män och kvinnor med tunt och skadat hår och är lätta att använda i kombination med tanken att vårda både in och utifrån.

 

GrowAgains produkter innehåller AnaGain™ som är ett ekologiskt ärtskottsextrakt med dokumenterad klinisk effekt. AnaGain™ minskar risken för att hårsäcken återgår till vilotillståndet vilket innebär att man tappar håret. AnaGain™ bidrar till att stimulera hårets normala tillväxt och minska risken för håravfall.

 

 

Vem kan använda GrowAgain kosttillskott?

Vem och varför ska man välja GrowAgain kosttillskott?

Hår är en symbol för vitalitet och hälsa, och en persons individualitet och identitet. Ett hår i gott skick är en viktig egenskap för hur vi mår.
GrowAgain har unika formler och ingredienser för att främja ett friskt hår, för att stimulera håret att växa snabbare och samtidigt minska håravfall.
Den aktiva ingrediensen AnaGain™ i GrowAgain har flera kliniska studier som har gjorts för att se stimulerad hårväxt, minska håravfall och öka hårtätheten.

 

*Mibelle Biochemistry’s presentation on AnaGain. Switzerland, 2020

 

AnaGain™

AnaGain™ som är ett ekologiskt ärtskottsextrakt (Pisum sativum) minskar risken för att hårsäcken återgår till vilotillståndet (telogenfasen) vilket innebär att man tappar håret. AnaGain™ stimulerar hårsäckarna som främjar den naturliga hårväxtcykeln och initierar tillväxten av nytt hår och förbättrar hårkvaliteten. AnaGain™ ingår i alla GrowAgains produkter.

Produkterna i serien är lämpliga att kombinera för både män och kvinnor med tunt och skadat hår och är lätta att använda i kombination med tanken att vårda inifrån och ut.

GrowAgain är utvecklad och tillverkad i Sverige.

Så använder du GrowAgain kosttillskott

Oavsett om man har ett skadat och sprött hår eller helt enkelt har tappat mycket hår, så är det ingen quickfix. Hårsäckarna behöver tid på sig för att kunna återhämta sig på ett bra sätt. En hårsäck som får en god näring växer ca 1 cm i månaden. Så vi rekommenderar alltid att minst använda GrowAgain kosttillskott i 3–6 månader. Vi rekommenderar alltid att kosttillskottet tas i en uppstartsperiod på 3 månader 2 tabletter om dagen och därefter 1–2 tabletter om dagen i en underhållsdos. Dosen är framtagen för en långvarig användning, men du kan närsomhelst öka upp till uppstartdosen vid behov eller om du har haft ett uppehåll. GrowAgain kosttillskott är lämpligt för vuxna och ungdomar. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en välbalanserad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade intagsdosen bör inte överskridas. GrowAgain kosttillskott finns i burk med 60 tabletter.

Vad innehåller GrowAgain™ kosttillskott

GrowAgains hårprodukter är utvecklade och tillverkade i Sverige med en unik kombination av näringsämnen för ett hälsosamt hår, hårbotten, hud och naglar.

AnaGain™ som är ett ekologiskt ärtskottsextrakt (Pisum sativum) och är den aktiva huvudingrediensen i GrowAgain kosttillskott.
AnaGain är rikt på fytokemikalier som skyddar växter mot sjukdom, skador, patogener och extrem UV. Dessutom är många av dessa fytokemikalier kända för att ha positiva effekter på människors hälsa och hårtillväxt. AnaGain ™ främjar den naturliga hårväxtcykeln och initierar tillväxten av nytt hår och förbättrar hårkvaliteten. AnaGain ingår i alla GrowAgains produkter.

 

 

Bambuextrakt som är den bästa källan till organiskt kisel. Kisel är en viktig komponent att föra näringsämnen till hårsäcken för att ge frisk och starkt hår, hus och naglar.

Biotin kallas ibland för hudens vitamin och bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.

Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar

Koppar bevarar hårets normala pigmentering

 

GrowAgain kosttillskott är naturligt och veganskt.

 

 

Vem och varför ska man välja GrowAgain™ Serum?

GrowAgain har unika formler och ingredienser för att främja ett friskt hår, för att stimulera håret att växa snabbare och samtidigt minska håravfall.
Vår hårbotten utsätts dagligen för olika påfrestningar såsom föroreningar, stylingprodukter och konditionen av huden i hårbotten kan påverka hårsäckarna. Så en hälsosam hårbotten ger bra förutsättningar till ett starkt och välmående hår.
Den aktiva ingrediensen AnaGain™ i GrowAgain har flera kliniska studier som har gjorts för att se stimulerad hårväxt, minska håravfall och öka hårtätheten.

 

*Mibelle Biochemistry’s presentation on AnaGain. Switzerland, 2020

Vem kan använda GrowAgain Serum?

Serumet innehåller extrakt från amarantfrö som ger volym och snyggt gloss. Serumet är en lättapplicerad spray som ger näring till hårbotten och hårsäckarna. Produkterna i serien är lämpliga att kombinera för både män och kvinnor med tunt och skadat hår och är lätta att använda i kombination med tanken att vårda inifrån och ut.
GrowAgain är utvecklad och tillverkad i Sverige.

Så använder du GrowAgain™ Serum

Oavsett om du har tappat mycket hår eller om du upplever din hårbotten i obalans så måste man ge det tid till att återhämta sig. GrowAgain Serum jobbar långtidsverkande för att skapa en gynnsam miljö för hårsäckarna i en frisk hårbotten. Serumet sprayas över hela hårbotten (ca 6–8 spray) och masseras därefter lätt in i hårbotten. Serumet kan appliceras i både torrt och fuktigt hår. Det tynger inte ner håret utan ger glans och volym. GrowAgain serum finns i flaska på 50 ml.

Vad innehåller GrowAgain™ Serum

GrowAgains hårprodukter är utvecklade och tillverkade i Sverige med en unik kombination av näringsämnen för ett hälsosamt hår, hårbotten, hud och naglar.

mineraler, vitaminer, extrakt från växtriket och proteiner förstärker och återupplivar serumet hårsäckarna för att förbättra hårstrånas fäste, göra dem mer motståndskraftiga och skydda deras naturliga färg.

AnaGain™ som är ett ekologiskt ärtskottsextrakt (Pisum sativum) och är den aktiva huvudingrediensen i GrowAgain Serum.
AnaGain är rikt på fytokemikalier som skyddar växter mot sjukdom, skador, patogener, extrem UV. Dessutom är många av dessa fytokemikalier kända för att ha positiva effekter på människors hälsa och hårtillväxt. AnaGain™ främjar den naturliga hårväxtcykeln och initierar tillväxten av nytt hår och förbättrar hårkvaliteten. AnaGain ingår i alla GrowAgains produkter.

 

 

Amarantfröextrakt som ger volym och gör håret snyggt glossigt.

Koppar skyddar hårets naturliga färg.

Mineraler som hjälper till att förbättra konditionen i hårsäckarna och i hårbotten.

 

GrowAgain Serum är naturligt och veganskt.